فرمانده تروریست‌های سنتکام: راهبرد دفاع ملی آمریکا بر ایران متمرکز است-راهبرد معاصر

فرمانده تروریست‌های سنتکام: راهبرد دفاع ملی آمریکا بر ایران متمرکز است

فرمانده تروریست‌های سنتکام در مصاحبه‌ای با طرح اتهاماتی، ایران را چالش قدیمی خاورمیانه توصیف کرد و گفت که راهبرد دفاع ملی آمریکا بر ایران متمرکز است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 28
کد خبر: ۹۶۰۶
به گزارش راهبرد معاصر ، ژنرال «کنت فرانک مک‌کنزی» فرمانده تروریست‌های سنتکام در مصاحبه‌ای گفت که استراتژی دفاع ملی آمریکا بر روی ایران متمرکز است.

وی که با اسکای‌نیوز مصاحبه می‌کرد، در ادامه مدعی شد:«اقدام ایران در صادر کردن تروریسم در منطقه و دنیا تهدیدی طولانی مدت به شمار می‌آید و حضور آمریکا در منطقه ادامه خواهد داشت و با همپیمانان و دوستانمان در منطقه علیه تهدید ایران متحد خواهیم ماند.»

فرمانده تروریست‌‌های سنتکام در ادامه گفت: «ایران چالشی قدیمی در منطقه به‌شمار می‌آید و تمامی ابزارهای مورد نیاز برای مقابله با هرگونه اقدام مخاطره آمیز ایران را در اختیار داریم.»

در پی اقدام اخیر دولت ترامپ در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی وزارت خارجه آمریکا و با توجه به حمایت پنهان و آشکار نیروهای نظامی آمریکا در منطقه از گروه‌های تروریستی و دخالت مستقیم در انجام فعالیت‌های تروریستی توسط نظامیان آن کشور،جمهوری اسلامی ایران نیروهای نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا موسوم به «سنتکام» را در فهرست گروه‌های تروریستی خود قرار داد.

مک‌کنزی در ادامه این مصاحبه مدعی شد: ما داعش را در سوریه نابود کردیم و دولت داعش که زمانی گسترده بود امروز چیزی از آن باقی نمانده و اطمینان دارم که سنتکام نیروی کافی برای حمایت از منافع آمریکا و متحدانش در منطقه را دارد.

این مقام آمریکایی در حالی مدعی نابودی داعش می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری خود در سال 2016، بارها گفته بود که دولت باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا باعث ایجاد داعش شده بود.
 
فرمانده تروریست‌های سنتکام در این مصاحبه بر خلاف اعلام ترامپ مبنی بر خروج سریع نیروهای آمریکایی از سوریه گفت: در طولانی مدت تعداد نیروهایمان در سوریه را کاهش خواهیم داد و کاهش نظامیان در سوریه با احتیاط صورت خواهد گرفت.

حضور نیروهای آمریکایی در سوریه و اشغال بخش‌هایی از خاک این کشور که به بهانه مقابله با داعش از سال ۲۰۱۴ در قالب ائتلاف بین‌المللی آغاز شد، محصول سیاست باراک اوباما بود و ترامپ که خود را مخالف سرسخت سیاست‌های اوباما معرفی می‌کرد، با انتقاد از این حضور نظامی، بازگرداندن سربازان آمریکایی به وطنشان را جز شعارهای خود در انتخابات ریاست جمهوری خود قرار داد.

این مقام آمریکایی در ادامه ادعاهایش گفت که حضور نظامیان آمریکایی در عراق برای مبارزه با تروریسم بوده و حضور نیروهای آمریکایی در عراق طولانی مدت خواهد بود.

مک کنزی گفت: به عراق برای ایجاد سازمان‌ها و موسساتش کمک خواهیم کرد و هرگونه راه‌حل در عراق نیازمند احترام به حق حاکمیت این کشور بوده و باید از طریق توافق با دولت آن صورت گیرد.

وی همچنین گفت که هر آنچه که آمریکا در یمن انجام می‌دهد در ارتباط مستقیم با مبارزه علیه داعش و القاعده است.

سال گذشته بود که «جیمز ماتیس» وزیر دفاع برکنار شده آمریکا اعتراف کرد که نیروهای آمریکایی به همراه نیروهای اماراتی عملیات‌های مشترکی در یمن داشته‌اند.

جنگ یمن که به سرکردگی عربستان سعودی و امارات علیه مردم این کشور فقیر به راه انداخته شده تا کنون باعث مرگ هزاران نفر شده و بنا بر اعلام سازمان‌های بین‌المللی گرسنگی و قحطی و بیماری‌های واگیردار جان هزاران نفر دیگر را نیز تهدید می‌کند.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده